Bijuterii pentru fiecare zi

Ce am mai lucrat in ultimul timp....

Accesorii de sezon

fiecare sarbatoare cu accesoriile ei...

Pentru tine...

...sau pentru copilul din tine

stephanie

Enjoy !

sâmbătă, 20 martie 2010

Astazi si maine...TARG ! (20-21 martie)


Va asteptam laPalatul Sutu, Universitate, la targul handmade Gradina cu artisti , 20-21 martie intre orele 11-19 unde veti gasi noi lucrari si aveti posibilitatea de a participa la ateliere unde puteti invata diverse lucruri , legatede handmade !

duminică, 14 martie 2010

Cercei "Green sun"


Realizati din sarma argintata, margele din aventurin si margele metalice. Lungime aprox. 7 cm.

Cercei " Buline roz"


Realizati din sarma argintata, tortite metal inoxidabil si margele sticla ( tip cristal). Lungime aprox. 4cm.

Cercei " Happiness"


Realizati din sarma argintata( tortite- metal inoxidabil), margele din sticla si margele metalice. Lungime aprox 7 cm. Pret : 13 lei

Cercei " Ochii de ametist"


Realizati dinsarma argintata si margele din ametist ( tortitele metal inoxidabil ). Lungime aprox. 4 cm. Pret: 9 lei

luni, 8 martie 2010

Atmosfera pe la targuri


Cu ocazia martisorului si a zilei de 8 martie s-au organizat cateva targuri si in Bucuresti.
Cu ajutorul Roxanei ( Taraba-cu-cercei) am fost si eu intr-o oarecare masura prezenta la doua dintre ele. Targul Martisorului de la Muzeul Taranului si Targul " I love Handmade" de la Universitate.
Spre uimirea mea, la Targul Martisorului , lumea statea la coada la bilete ca sa intre ( este destul de renumit targul). Adevarul este ca destui oameni talentati isi vindeau martisoarele la preturi accesibile, altii chiar ieftine.
La "I love handmade", desi sambata a nins si atmosfera a fost un pic trista, duminica totul a revenit la normal, multi expozanti, vizitatori ( intrare libera !), mere glazurate, turta dulce si multa voie buna. Ca de obicei, organizatorii au fost niste gazde de nota 10.
Sambata, pe ninsoare, Roxana si cel mai fidel client, un porumbel !Duminica a iesit soarele !

Va doresc o primavara frumoasa !

sâmbătă, 6 martie 2010

Idei de....suporturi pentru bijuterii !


Primul suport ( floricica) este realizat pentru cercei. Din rola de hartie ( servetele) de la bucatarie, am scos tubul cilindric din carton pe care era hartia infasurata, l-am gaurit cu varful de la o forfecuta ( gaurelele cam 1 cm distanta - in caz ca cerceii sunt mai mici, sa incapa mai multi pe suport ), am vopsit apoi cu un spray colorat argintiu si am fixat tubul de carton pe suportul special ...pentru hartie de bucatarie ! Suportul l-am cumparat din piata, si este destinat rolelor de hartie ( servetele) pentru bucatarie ! ( pentru cei care vor sa il improvizeze si pe acesta mentionez ca este ca un creion infipt in picioare intr-o placa)....
Al doilea suport , " copacelul" este improvizat dintr-un tel de batut aluatul si un suport de la umbrela.Cum puteti realiza acest suport va invata o persoana talentata , icabica, in tutorialul care este pe blogul icabica-tutoriale. Acest suport fiind mai inalt este special pentru bratari si coliere.
Spor la creat !

miercuri, 3 martie 2010

Pregatiri pentru targ.....in pasi de primavara ! ( vadute)


Cum sambata si duminica ne vedem la targ, m-am gandit sa va arat, in avans, cateva din accesoriile pe care le veti intalnii:

Colectia de primavara din cristale din sticla si sarma argintata ( sau alte combinatii cu sarma argintata), cercei, bratari si alte seturi din sticla cu foita de argint sau pietre semipretioase.

Preturile pentru accesoriile cu sarma argintata vor porni de la 10 lei.
Pentru restul accesoriilor, preturi accesible, incepand de la 3 lei.
In curand vor aparea pe blog si preturile pentru fiecare accesoriu cu sarma argintata. ( dupa targ)

Va asteptam !

(in realitate accesoriile pot avea o nuanta mai inchisa sau mai deschisa, aici depind de setarile si calitatea monotorului)

marți, 2 martie 2010

Cadouri originale pentru 8 martie...la Targul " I love handmade" !


Sambata si duminica ( 6-7 martie) , orele 10- 18 va asteptam sa alegeti un cadou pentru persoanele dragi sau pentru voi de la targul organizat la Palatul Sutu ( Universitate- Muzeul Munic. Bucuresti).

Intrarea libera, premii pentru vizitatori ( prin tragere la sorti), si multe ganduri bune, totul in ton cu primavara !

Va asteptam cu drag !

Twitter Facebook Favorites More