Bijuterii pentru fiecare zi

Ce am mai lucrat in ultimul timp....

Accesorii de sezon

fiecare sarbatoare cu accesoriile ei...

Pentru tine...

...sau pentru copilul din tine

stephanie

Enjoy !

duminică, 28 august 2011

Cercei "Carnaval"

Ma duc cu gandul la Carnavalul de la Rio...

Cerceii sunt realizati din sarma argintata, margele metalice, cuart roz si ametist.


Pentru cei interesati, am gasit pe Codul Omega cateva efecte ale cuartului roz: 
Efecte terapeutice
Cuartul roz este folosit in ajutorul celor care sufera din dragoste, fiind primul care ne sare in ajutor in problemele emotionale. Ne ajuta sa depasim traume din trecut trezind in noi sentimentul iubirii neconditionate. El exprima puritatea si inocenta unui copil.
Astrologie: Taur si Balanta
Chakra: centrul de energie al inimii
Efecte asupra corpului : intareste inima, circulatia sangelui si vasele sanguine, alina depresiile si insomniile
Efecte asupra psihicului:
Protejeaza impotriva fricii, vindeca ranile sufletesti, stimuleaza iubirea

Ametistul : 
Este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri.
Protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole.

Reduce furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia, depresia, tristetea, disperarea, lipsa de comunicare.
juta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea.
Benefic in caz de insomnie, dureri de cap, benefic pentru ochi, par, stomac, sistemul nervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin.

sâmbătă, 27 august 2011

Un nou giveaway...THE HAPPIEST ! ...de la happy accesories

Happy accesories a lansat un giveaway. Conditiile sunt simple : prieteni pe facebook, share pe facebook si un comentariu la postarea ei.

Daca vreti sa participati intrati pe blogul Alexandrei. Happy Accesories
Premiul il alegeti singuri din magazinul ei breslo.

Multa bafta !







vineri, 26 august 2011

Influente chinezesti





Deocamdata va arat doar ultima mea creatie: o pereche de cercei realizati din sarma argintata si pietre semipretioase ( cuart roz, opalit, acvamarin, ametist). In zilele urmatoare o sa va spun si ce e cu influentele chinezesti, asa ca urmariti in continuare blogul.

luni, 15 august 2011

Serviti, va rog ...un inel !






Eu sunt de-a dreptul uimita !
Tot ce va pot spune este : serviti, va rog ! Felicitari SouZou Creations.









 Pe la noi Taraba -cu cercei si Famous Cupcake  "gatesc" si ele bijuterii delicioase :). Pofta buna !!!


duminică, 14 august 2011

S-a deschis un nou magazin online de margelute - Adalee


Adalee- sursa ta de inspiratie.
Despre Adalee auzisem numai de bine de cand aveau magazin doar pe Breslo. Erau seriosi si aveau accesorii diferite.
De putin timp si-au deschis un nou magazin online adalee.ro

Au charmuri si pandante metalice variate si niste margele de portelan superbe. Pe asta am pus eu ochii pana acum.
Ce sa va uram...Spor la vanzari !

Castiga accesorii steampunk de la Silvia Banyoi

Steampunk - o altfel de arta, interesanta si cam rar intalnita pe la noi.
Silvia Banyoi  a abordat cu succes acest stil si realizeaza niste accesorii superbe. Preferatul meu este "Radasca". Va las si pe voi sa ii admirati creatiile si daca vreti participati la concursul organizat pe blogul ei,  puteti castiga foarte simplu ( cu un comentariu la articol, pe blogul ei) produsele din imagine:

Bafta!





vineri, 12 august 2011

Bijuterii din hartie si tehnica quilling

Asa ceva chiar nu am incercat, dar m-am gandit sa admiram cateva creatii, sunt absolut superbe.

Pe site-ul Folding Trees am gasit niste pandante minunate si exista chiar si un tutorial.









Ana Hagopian face niste chestii absolut superbe. Ma uit la unele coliere si ma intreb daca este doar hartie. Minunat ! Prima poza din acest articol este un colier din hartie realizat tot de Ana. Nu pare, nu-i asa?









Foarte dragute si creatiile de la Honey's Quilling. Nu stiu mai nimic despre tehnica aceasta cu hartie, dar imi place rezultatul final.



Si un minunat calut de mare care de la departare pare un pandantiv din aur, dar este realizat tot cu tehnica quilling de Inna.

Alte bijuterii interesante :
Bijuterie reciclata
Bijuterii de la Doodle Lou
Bijuterii gasite pe Flickr

















 
Ce parere aveti ?
Cate dintre ele par facute dintr-un material pe care multi il arunca ?
 Daca lucrati cu hartie astept comentarii cu blogurile voastre sa va admiram !



miercuri, 10 august 2011

Cursuri de handmade


 M-am gandit sa va prezint cateva cursuri de handmade pe care le puteti urma in cazul in care vreti sa invatati sa realizati bijuterii. Acestea sunt foarte utile deoarece aveti parte de ajutor din partea "profesorilor" care nu sunt neaparat persoane cu diploma, ci persoane cu experienta.


Week-endul acesta se organizeaza un workshop pentru cei care lucreaza cu sarma, tema fiind un inel cu piatra semipretioasa (cel din imagine). Workshop-ul dureaza aprox. doua ore. Pentru detalii sau inscriere vizitati smart bijou- weaving advanced

 Cursuri Smart Bijou - primul curs complet de confectionare bijuterii. Cursul se desfasoara pe durata a 2 week-enduri si are patru module.Toate materialele si ustensilele sunt asigurate si toate bijuteriile lucrate le iei acasa. Sfaturi, ponturi, bauturile si distractia sunt din partea casei. Puteti opta si pentru un singur modul. Din cand in cand puteti gasi cursul pentru incepatori Start Smart ( 3 ore ) pe site-uri precum Fun Deal la oferta speciala.



Cursuri de handmade de la Eurocor , din pacate nu au si un curs demonstrativ gratis, cum au pentru multe din cursurile lor. Avantaj : inveti de acasa. Pretul pe modul : 59 lei. Nr. module: 16.




Cursuri handmade ( ateliez zuza) organizeaza si ei diverse workshop-uri, printre ele si cel de realizare de bijuterii. Inscrierile se fac pe baza unui formular si cursul are loc atunci cand sunt stransi suficienti participanti. Programul este flexibil si in functie de nivelul fiecaruia.


Zuri si Margeluta au niste workshopuri foarte interesante cu fimo. Tehnicile fimo se impletesc cu imaginatia lor si ies niste teme de sezon splendide. Au avut pana acum doua workshop-uri : colier cu cirese (delicios) si panselute. Nu stiu cand se organizeaza urmatoarele workshop-uri, dar puteti sta cu ochii pe ele.




Un alt workshop interesant mi s-a parut cel al Elfinei, un curs de noduri. Am vrut sa ajung, dar nu s-a mai putut. Sper ca vor mai organiza. Vi-l prezint totusi pentru ca ii admir foarte mult creatiile.Puteti lua legatura cu ea si sa vedeti daca se mai organizeaza ceva. Merita !



Alte cursuri ( despre care nu stiu daca mai sunt valabile) C&R workshop







Pentru cei care au probleme cu timpul sau banii, exista internetul ! Desigur, timpul de invatare nu va fi la fel de scurt si nu veti primi nici o"mana de ajutor" . Dar daca sunteti pasionati, merita orice !


Voi ati participa sau ati participat la un astfel de curs? Ce parere aveti?  Astept raspunsurile voastre: pareri, experiente sau orice informatie care ar putea ajuta pe cineva.

marți, 9 august 2011

Salba de margele


Colier realizat din sarma argintata, margele din sticla si snur din piele.

luni, 8 august 2011

Bijuterii din capace


Cand eram copil le colectionam ca sa ne jucam gropita cu ele, astazi va arat cum niste oamneni talentati le-au dat un alt sens.

 Kotic le foloseste in colectia sa ca metale pretioase. Iata ce i-a iesit din maini dupa ce a stat cu prietenii la cateva sticle de bere :)

Cateva din accesoriile prezentate nu ii apartin lui Kotic, dar pentru ca nu le-am gasit pe un site/blog cu articole nu v-am mai prezentat linkurile.
Sper sa va inspire ! Spor la desfacut capace...si apoi la recilcarea lor !

Twitter Facebook Favorites More