Bijuterii pentru fiecare zi

Ce am mai lucrat in ultimul timp....

Accesorii de sezon

fiecare sarbatoare cu accesoriile ei...

Pentru tine...

...sau pentru copilul din tine

stephanie

Enjoy !

marți, 20 noiembrie 2012

Sustin !

Anul acesta Breslo a conceput o brosura speciala prin care ne indeamna sa cumparam cadouri handmade cu ocazia Craciunului. Daca sustii aceasta idee spune-le tuturor despre asta :pe facebook, la telefon, pe mail.

Aici vei gasi o brosura pdf dar si adresa catre albumul facebook.
 Tu ce parere ai?

duminică, 18 noiembrie 2012

Creaza-ti o identitate !

Cred ca cel mai important lucru atunci cand ai o afacere este sa ai si o identitate bine coturata. De fiecare data cand am fost la targuri am observat fiecare designer in parte, stilul abordat, gradul de dificultate in realizare al biuteriilor ...si cea mai clara concluzie pe care am constientizat-o a fost ca in vanzari este foarte importanta IDENTITATEA.

Pentru ca nu sunt in niciun caz un exemplu o sa va prezint ca exemplu blogul Alexandrei de la "happyaccesories". Alexandra a castigat un giveaway organizat de vixubiju si s-a ales cu o identitate noua (superba) care ii vine ca o manusa. Daca va place ceea ce vedeti in imagine puteti apela la VixuBiju.

Sper ca intr-o zi sa am si eu o noua identiate... :) Momentan, din lipsa de timp, m-am multumit doar cu niste etichete  personalizate ( pe fuga) .Este prima oara cand apelez la serviciul unei firme specializate. Etichetele ( carti de vizita) au fost realizate de Keane Design. Sunt foarte multumita de serviciile oferite de ei si au foarte multe reduceri (urmaritii pe facebook).
Recunosc ca eu nu am facut decat sa las un mesaj in care sa le spun numele blogului, de restul s-au ocupat ei.

Voi cum va prezentati ?

vineri, 16 noiembrie 2012

V for Vintage -targ de moda si cultura vintage


Maine incepe celebrul targ care reuneste multi designeri talentati din domeniul creatiilor vestimentare si al accesoriilor- V for Vintage. 17-18 noiembrie sunt zilele in care sunteti asteptati la Sala Dalles care infloreste cu ajutorul minunatelor colectii.



Vforvintage nu sunt la prima lor editie, asa ca succesul este unul garantat. Ca sa va convingeti puteti vizita site-ul oficial  pentru a vedea imagini de la editiile trecute dar si cu ce surprize va mai asteapta la aceasta editie.

La aceast targ este prezenta si Alina cu creatiile ei- Triolete ( hainele din imagini fac parte din colectia Alinei)

Have fun !

joi, 15 noiembrie 2012

Influente Kabbalah







Bratara din ata rosie isi are originea in Kabbalah, fiind purtata ca un talisman impotriva ghinionului adus de "evil eye" (invidia, gelozia si resentimentele celor din jur). Ea se leaga sau se poarta de obicei pe mana stanga, aceasta fiind partea (palma) care primeste, partea prin care energia intra in corp.

Culoarea rosie nu este aleasa intamplator, se spune ca rosul simbolizeaza pericolul, iar o bratara in aceasta nuanta ne protejeaza impotriva gandurilor negative care sunt indreptate catre noi si ne aduce noroc.

Foarte populara a devenit acum cativa ani cand Madonna, proaspata membra Kabbalah, si-a facut aparitia cu o astfel de bratara. Trend-ul a luat amploarea cand multe alte vedete au inceput sa o poarte.

In legendele chinezesti se spune ca sufletul tau pereche, dar si toti oamenii importanti pe care o sa-i intalnesti in viata ta, sunt legati de tine cu un fir rosu invizibil.
Modul in care se realizeaza o astfel de bratara are 3 simboluri foarte importante: culoarea rosie, innodatul atei si forma circular.

 

O alta legenda spune ca poti sa iti pui o dorinta atunci cand legi bratara la mana. Bratara nu trebuie scoasa niciodata (dormi cu ea, te speli cu ea), decat in momentul cand aceasta se rupe, moment in care dorinta ta s-a implinit.
Snurul rosu vine din Kabbalah, fiind darul divin de la mormantul sacru al mamei Rachela. Potrivit unei traditii, un snur rosu se invasoara la mormant de sapte ori, devenind astfel sacru si cu puteri tamaduitoare, vindecand pe oricine il poarta la mana.
De sapte ori in jurul mormantului semnifica cele sapte zile in care Dumnezeu a creat lumea, iar culoarea rosie simbolizeaza sangele Rachelei. Se crede ca snurul rosu ofera protectie celor care au nevoie, prosperitate celor saraci si copii femeilor infertile. Ceremonia de infasurare a snurului pe mormant si transformarea acestuia intr-unul sfintit este un ritual insotit de rugaciuni catre Dumnezeu si mama Rachela.
Superstitiei deochiului i se ofera foarte mare importanta in diferite culturi religioase, astfel ca oamenii au gandit modalitati de aparare impotriva energiilor negative pe care ceilalti le indreapta ( constient sau inconstient ) asupra noastra. Turcii tin la intrarea in casa si in bijuterii “nazar boncuk”, iar popoarele arabe au “hamsa”, mana lui Fatima, fiica profetului Mohamed.
Insa, cea mai populara forma de protectie impotriva deochiului este snurul rosu purtat la mana. Chiar si in cultura noastra, copiilor mici li se pune la mana un astfel de snur pentru a nu fi deocheati.

Twitter Facebook Favorites More