Bijuterii pentru fiecare zi

Ce am mai lucrat in ultimul timp....

Accesorii de sezon

fiecare sarbatoare cu accesoriile ei...

Pentru tine...

...sau pentru copilul din tine

stephanie

Enjoy !

marți, 14 mai 2013

Tutorial cercei soutache

 Astazi am gasit un tutorial interesant pe internet. Inca nu am materialele necesare pentru a realiza modelul, dar poate va incumetati voi.Site-ul unde gasiti acest tutorial este plin de informatii utile, merita sa scotociti dupa alte lucruri.:
http://bead-tutorial.livejournal.com/39008.html

vineri, 10 mai 2013

It's a boy ! - marturii de botez pentru baieti

Astazi va voi prezenta colectia de magneti de frigider ce pot fi daruiti ca marturii la botez. Toate modelele au fost realizate pentru prieteni dragi si pentru piticotii lor. Sper sa va placa !






duminică, 5 mai 2013

Andreea Bololoi Jewelry -bijuterii pluricelulare

Are o gama de bijuterii aparte, inspirata din diverse "chestii" marine si nu numai. M-a lasat fara cuvinte, de mult nu mai vazusem ceva original in materie de sarma argintata.
Ma bucur ca cineva "reinventeaza roata" si sper ca si multi altii sa se simta inspirati si sa urmeze exemplul Andreei Bololoi.

La cat mai multe bijuterii moleculare !
Andreea organizeaza acum si un giveaway, asa ca merita sa ne incercam norocul. Pentru inscrieri urmariti pagina de facebook sau va puteti inscrie aici.



sâmbătă, 4 mai 2013

"Mall-uri" de handmade online


Pentru ca nu avem prea mult timp pentru a participa ta targuri sau prea multi bani si cunostiinte pentru a avea un site-magazin online, cateva minti luminate au dezvoltat  platfonmele cu magazine online. Usor de utilizat pentru orice mic mestesugar, platformele cu magazine online sunt varianta ideala. Va creati un cont si dupa optati pentru optiunea de a avea un magazin. Magazinele sunt atat de simplu de utilizat, de parca ati completat un formular.Mai incarcati o poza doua si cat ati clipi produsele sunt asezate ca intr-un portofoliu.Avantaj: unele inca sunt gratuite !

Prima platforma de acest fel este Etsy - pe care eu o numesc varianta internationala. Nu am la ei decat un cont gratuit pe care il folosesc pentru a cumpara.Mi se pare super ca pot cumpara articole chiar si din China. Desi preturile par un pic piperate, si taxele pe fiecare item la fel, dupa prima mea comanda am observat ca pe bucata ( cu tot trnsportul inclus) pretul era foarte bun, poate chiar un pic mai mic decat in tara. Atunci cand cumparati de la noi un articol care fusese cumparat de pe etsy initial costurile cresc.
Un mic dezavantaj -in cea mai mare parte a cazurilor aveti nevoie de un card si un cont pay pall. Am fost destul de sceptica, dar tranzactia a decurs ok, toate conditiile de livrare specificate de vanzator au fost respectate si dupa perioada de asteptare coletul a ajuns cu bine la Posta Romana din Pantelimon. :)
Etsy este o ocazie buna sa va vindeti produsele la preturi pe masura efortului, clar mai mari decat in Ro. Si de ce nu o ocazie perfecta pentru a va promova peste hotare.

Prima varianta romaneasca a acestor platforme este BRESLO. I-am cunoscut de la inceputuri, pe cand totul era gratuit la ei. In ziua de azi s-au dezvoltat foarte mult, si-au marit gama de servicii (reclame contra cost) si s-au implicat in diverse campanii. Au forumuri utile, blog si pagina facebook. Promovarea este la cote maxime. Organizeaza periodic concursuri care te tin in priza. Breslo este ca un furnicar! Din cate imi amintesc la inceput organizau parca si targuri. Multe lucruri interesante se intampla pe breslo,si chiar daca nu va deschideti un magazin online merita sa urmariti forumul care ofera multe informatii utile.


Dupa epoca Breslo am aflat de CRAFTY.  Nu mi-am mai folosit de mult contul Crafty dar cred ca inca este gratuit, asa ca pentru incepatorii care nu vor sa investeasca prea mult e o ocazie perfecta. Comunitatea este si ea bine dotata, cu forum, blog, pagina facebook si multi artisti talentati. Tineti-o tot asa !

Ultima platforma- comunitate de acest fel este EDORA.Ca si
ceilalti Edora ofera posibilitatea unui cont de cumparator si de vanzator. Momentan este gratuit. Sunt inca la inceput asa ca le urma succes !Ii asteptam cu forumuri, discutii si bloguri pentru o mai buna promovare a produselor.

Daca am omis ceva va rog sa imi spuneti. E posibil sa nu fiu la zi cu unele informatii despre magazine. Spor la cumparaturi si vanzare buna !




Alte surse :http://www.dca.org.uk/whats-on/films/handmade-nation.html

Twitter Facebook Favorites More