Bijuterii pentru fiecare zi

Ce am mai lucrat in ultimul timp....

Accesorii de sezon

fiecare sarbatoare cu accesoriile ei...

Pentru tine...

...sau pentru copilul din tine

stephanie

Enjoy !

miercuri, 25 mai 2011

Sfaturi utile pentru participarea la un targ - vara

Vara este cel mai asteptat anotimp pentru fete deoarece majoritatea isi scot la purtare toate accesoriile. Este perioada in care clar fiecare simte nevoia de putina culoare, un accesoriu cat de mic pe care sa si-l asorteze cu explozia de culori care il inconjoara.

Vara se desfasoara si cele mai multe targuri in aer liber: in parcuri, in curtea muzeelor sau la diferite festivaluri si targuri.

Am fost si eu la cateva targuri vara, asa ca imi permit sa va dau cateva sfaturi:
- chiar daca e luna cea mai inflacarata, nu strica sa aveti la voi o umbrela sau o folie din plastic ( se gaseste in supermarket- 4x4 - ocupa foarte putin spatiu stransa ) - in caz de vine vreo furtuna neasteptata.
- palarie de soare - umbrela mare de soare ( daca nu va dau organizatorii cort- intrebati la inscriere);
- crema de protectie - chiar daca aveti un loc la umbra in care stati, e posibil sa stati si in soare sa mai aranjati produsele si 30 mnt sunt suficiente....
- scaunel si evantai - vara aerul poate deveni irespirabil intr-un parc, la soare ( am patit-o in Herastrau, pe insula Trandafirilor)

Cea mai utila dupa parerea mea : FOLIA DIN PLASTIC  pe care sa o infasurati in jurul standului/mesei- pentru o furtuna neasteptata sau o ploaie, va salveaza produsele. Eu am prins doua furtuni la targuri: in Herastrau a inceput vantul sa ne zboare corturile si am apucat doar las standul la pamant ,sa intind folia si sa ma las jos langa stand sa astept sa inceteze furtuna :). Aceasi folie m-a salvat si la Palatul Sutu, unde spre "norocul "meu stateam sub o cupola, dar acoperisul nu era bine izolat si pica peste tot. Am acoperit standul cu folia din plastic si am asteptat linistita sa se termine ploaia :).

Voi ce experiente ati avut vara? Astept comentariile voastre pentru a intregi lista de sfaturi :) Va pup !






luni, 23 mai 2011

Ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat....


Vara este sezonul nuntilor, asa ca la comanda am facut si eu cateva coliere simple, pentru mirese...sau nu.
Am folosit perle de cultura sau din sticla albe sau crem. Pentru doamnele conservatoare, niste perlute simple gri cu cercei.








Casa de piatra viitoarelor mirese !






vineri, 20 mai 2011

Cum sa faci un cane frunza

Cand lucrez prea mult cu un material incep sa intru in pana de idei, asa ca am hotarat sa las cateva zile sarma si sa ma relaxez....cu fimo. Imi plac foarte mult cane-urile si astazi am cautat sa invat sa fac o frunza. Ca de obicei, am gasit un tutorial foarte bun pe blogul ADArt.
De la frunza am pornit si am facut si o floare, daca tot m-am inhamat sa fac un degrade ( mie imi ia destul de mult pentru ca nu am masina pentru fimo, si nici macar un "sucitor" din plexi). Iata ce mi-a iesit, plecand de la frunza mult dorita ! 
Pozele nu sunt tocmai pe placul meu, dar lipsa de timp isi spune cuvantul !


Alte modele gasite pe net :

Eugena's Creations
E-book encyclopedia of millefiori






Astept comentarii :)

miercuri, 18 mai 2011

21-22 mai -Targ la Universitate :)

Cand: 21-22 Mai 2011 (sambata si duminica, Sf. Constantin si Elena)
Unde: Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu de la Universitate), Bucuresti

luni, 16 mai 2011

Crazy giveaway...castiga chiar tu !

M-am hotarat sa organizaz si eu un mic giveaway :). Pentru ca eram atat de nehotarata, ce premii sa ofer, ce stil sa abordez, cui sa ma adresez etc :) am decis sa efer un premiu care sa includa mai multe stiluri si sa bucure mai multe persoane ( in caz ca unul din accesorii nu va caracterizeaza il faceti cadou :D ).

Premiu "Mix de accesorii" contine : un set (cercei +pandantiv ) realizat din sarma argintata si onix, un inel reglabil cu o margica turcoaz reconstituit, o brosa floare din voal, o pereche de cercei albinute din fimo si o pereche de ochelari Clear lens (wayfarer).


Deci CONDITII : sa imi lasati aici un comentariu care sa contina
- numele cu care ma urmariti GFC( sa va inregistrati in google friend conect - persoane interesate)
- sa scrieti un mic anunt la voi pe blog despre concurs si sa atasati poza giveaway-ului  sau sa postati anuntul despre concurs pe facebook ( link cu locul unde este afisat)
- sa imi spuneti care din premiile oferite va caracterizeara sau pe care il veti purta :) ( le castigati pe toate, intreb doar din curiozitate :D).
- o adresa de mail unde sa pot lua legatura cu voi in caz ca veti castiga; 

Castigatoarea se va alege cu ajutorul programului Random.org. Dupa incheierea perioadei de inscriere afisez o lista cu fiecare participant + numarul cu care intra in concurs ( crescator, dupa ordinea postarii coment.).

Concursul incepe acum si se termina pe 1 iunie (ora 22). Pe 2 iunie anunt castigatorul:)


P.S : un alt giveaway unde puteti castiga un set realizat cu tehnica millefiori il puteti castiga la fel de simplu aici :danamakeup

duminică, 1 mai 2011

Millefiori - de la sticla la lut

Tehnica millefiori a fost imprumutata de la sticlarii din Italia si de cei care lucreaza cu fimo. Cu cateva pachetele de fimo, putin lac si entuziasm putem crea ceva asemanator cu vestita sticla de Murano cu floricele (millefiori).
Eu am incercat cate ceva si iata ce am reusit sa realizez.:


 Daca vreti sa invatati si voi, va propun doua bloguri foarte interesante cu tutoriale :
MADEBYADA unde puteti invata sa faceti acest model de floare :

  FIMO LEHRGANGE care are multe toturiale interesante :



Twitter Facebook Favorites More