duminică, 31 ianuarie 2010

Give for animals ! Ajuta si tu !


"Give for animals" este un proiect al Asociatie pentru protectia animalelor "Robi" care presupune vanzarea de obiecte handmade donate de magazine online. Banii castigati se strang si sunt cheltuiti in folosul animalutelor care au nevoie de tratament sau doar de putina mancare.
Fiecare poate ajuta cu putin , si fiecare banut conteaza !
Cumpara ( preturi acceptabile) si tu un obiect de pe blog-ul GIVE FOR ANIMALS sau daca esti artizan doneaza un lucru facut de tine.
Pe site-ul Asociatiei Robi puteti face adoptii online si puteti vedea pe cine ajutati cumparand sau donand. Daca pisicuta din imagine ar vorbi, sigur ar spune :
"Te-as iubi dincolo de moarte daca m-ai adopta pentru scurta perioada de timp ce mi-a fost acordata in aceasta lume. Nu vreau sa mor, asa ca ma joc tot timpul. Imi doresc sa inving boala care m-ar putea lua de langa tine. Cu pofta mea de viata si dragostea ta, sigur exista o sansa si pentru mine!
Astazi am primit o soliciatare de ajutor mai putin obisnuita. Este vorba de o pisicuta a carei soarta s-a oprit in loc atunci cand a fost diagnosticata cu cancer. ".....continuareImpreuna putem face mai mult pentru ei ! Ajuta si tu !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Facebook Favorites More